Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto


Rikedom

 

 

Det är en rikedom att va i naturen
som är full av svampar och bär
att plocka alldeles gratis
och få motion på köpet där.

Det är en rikedom att ha vänner
som verkligen bryr sig
som ger av sig själv
och får tillbaka av mig.

Det är en rikedom att få älska
och bli älskad tillbaka
stor blir vår lycka
när på kärlek man får smaka.

Det är en rikedom enorm
att ha familjen nära
att kunna dela allt med dem
som är mig mycket kära.

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 520 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-10-21 11:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat!
2017-11-04

  Bo Himmelsbåge
Jaa... det finns mycket för oss att glädja oss åt, både i naturen och i våra relationer.
2017-10-26

  StinaJ VIP
Kloka tänkvärda ord förmedlade i en väcker dikt.
2017-10-23

  Olof Lagerhorn VIP
Klara, vackra och flödande bilder om vad som är bland det viktigaste i livet.
2017-10-23

  ULJO
Kloka ord. Riktigt bra
2017-10-23

  Anya VIP
Fint om livets rikedomar.
2017-10-22

    ej medlem längre
helt underbar text
du skriver
Blir glad över att läsa dig
och känner glädje över du mår bra !

Bästa hälsningar !
2017-10-22

  M M Mannheim VIP
Fint beskrivet och skönt att få läsa något som inte går så bra att vandra i skog och plocka bär och svampa längre! Tack!
2017-10-22

  Eva Helene VIP
Text som lyser av tacksamhet och glädje, så fint!
2017-10-22

  överlevaren VIP
Mycket bra ordat!
2017-10-22

  Marita Ohlquist VIP
Kloka, fina du, en underbar text om livets olika rikedomar.
2017-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Viktiga och tänkvärda ord, om det som inte köpas för pengar.
2017-10-21

  M.Eta
Mycket fin och jordnära text.
2017-10-21

  Niliboy
Mycket fint!
2017-10-21

  Bibbi VIP
Gillar starkt.
2017-10-21

    ej medlem längre
En text att ta in och leva efter.
2017-10-21

  aol
En lycka som man önskar alla på jorden, fint ömt skaldat,
2017-10-21

  Öknens Ros VIP
verklig rikedom räknas inte i penningar, utan i allt detta du skriver om, man blir varm i hjärtat att ha allt detta. fin bild av naturen.
2017-10-21

  Rise Little One
Livets stora lyckan som alla önskar sig...
2017-10-21
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP