Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag


örat

måste höra dig komma
du är en helhetsupplevelse
liv




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-08 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly