Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyrighter : Soligajag_1


Har landat i lugnet nu !

Äntligen har jag funnit mitt
paradis i allt detta kaos.

Av oändliga gångar som tar dig
till ditt eget inre rum.

Det spritter och grönskar ur min
fontän som utsöndrar en elixir så
het att den ej vill slockna.

Känslorna ömmar ur alla hål,
Vill skrika ut min glädje
från mitt nya jag som brinner

Som aldrig förr !
Älskade liv , det finns en mening
med allt !! Ta mig i famn och njut!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-06 20:17



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Vilken lycklig känsla att uppleva och leva av :)
2017-10-21

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint du skriver...man riktigt känner hur det bara sprudlar glädje...
2017-10-07

    ej medlem längre
Livets kraft strålar och gnistrar i din fina text.
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP