Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är en människas energi?

Vad är en människas energi?
Somliga säger att i ögonen, det
är nyckeln till själen inuti
Men vad är en människas energi?
En brusande känsla i huden efter
att ha läst hennes brev
Doften av hennes tröja
liggandes ensam på sängkanten
En plats där ni en gång gick
tillsammans
Är allt detta hon?
Eller är det du,
som desperat kramar dig fast
vid en del av dig som nu är förbi?
Vad är en människas energi?




Fri vers av Höstpäls Vinterpolka
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-06 21:05



Bookmark and Share


  S~A •••
Riktigt bra !!
2017-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Höstpäls Vinterpolka
Höstpäls Vinterpolka