Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krossad

kanske är det så,
att när du fått hjärtat krossat tillräckligt många gånger,
slutar du tillslut känna.

Du känner ingenting,
över huvud taget.

Och just nu,
är det nog de

som håller mig,

levande.




Fri vers av hellyeahelly
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-06 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hellyeahelly

Senast publicerade
skiter it.
krossad
* Se alla