Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra

natten kommer

bra
att ha en väl tätad plats
att bebo

stormen tjuter

bra
att tända ett ljus
och vaka

moll och dur
spelar båda

på alla tunna linjer
fasor grimaserar

i varje dunkelt grubbel
var bara människa

glöm gammalt groll
och dröm din egen dröm

- bra

se dig om
i glädje

en ny möjlig morgon
en ny dag
randas!



















Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 464 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-07 01:00



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Fräscht i varje rad.
2017-10-08

  Lars Hedlin
Jätte bra skriftat!
2017-10-08

  Anya VIP
Precis så. Tack för att du påminner om hoppet. Ska drömma min egen dröm.
2017-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Här talar en vis kvinna väl om livet, det enda vi har. Hur vi ska bruka det och glädjas.
2017-10-07

    ej medlem längre
När livet bäddar in oss i värme och trygghet är livet rätt och underbart.
2017-10-07

  Marianne Räf
Ja, den var bra, denna ! :D
2017-10-07

    ej medlem längre
"Att ha en väl tätad plats
att bebo"
när stormarna tjuter är verkligen bra!
Jag tilltalas främst av finalen i din fina dikt.
2017-10-07

  ULJO
en ny möjlig morgon en ny dag randas!
Fint
2017-10-07

  Salvation Pepper
Tak över huvudet. Livets gåva.
2017-10-07

  Rise Little One
Bra att inte låta stormen skrämma en!
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP