Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baaller

Långsamt famlar man dit igen,
mörkret är levande,
bakom allt som är där,
Baals vita aska bränner rött,
kväver mina andetag,
förblint tar han bort mig,
förloras i det gråa,
öppnar nya silversaxen,
klipp sönder det sista hoppet,
kanske..




Fri vers (Fri form) av JonasH
Läst 179 gånger
Publicerad 2017-10-07 02:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonasH