Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Separationsångesten

Det svider och gör ont
Det smärtar och bränner
Jag klarar inte av
Alla känslor jag känner
Jag blir slukad av
Ett stort svart hål
Jag irrar runt här
Och hittar inget mål

Jag vill skära bort känslorna
Jag vill inte ha dem kvar
Jag vill inte bry mig längre
Jag vill glömma det som var
Jag hatar att du lämnar
Men du säger att det finns inget val
Och om jag bönar och gråter
Går jag under av samvetskval

Dina bojor sitter hårt
Separationer är så svårt
Jag vill fyllas av dig
Men ändå lämnar du mig




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 221 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-07 08:36



Bookmark and Share


  Moirin
Denna träffar mig rakt i hjärtat. Dina ord får minnen att swisha förbi på näthinnan. Smärtsamma avslut som lämnat spår av erfarenhet jag idag är tacksam för. Men du fångar verligen avvisandets stund då smärtan är total och jag har inte glömt.
2017-10-11

  dansamedvargar
Himla bra du kan skriva!
2017-10-08

  Fulbergarn


rimmar ont men bra
2017-10-07

  M.Eta
Fint rimmat om en smärtsam situation.
2017-10-07

    Lars J
Snyggt med rim och innebörd, så som poesi skall vara enligt mig
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever