Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminnelse

När man berättar händelser
som blir en framtid
för åhörare,

Då de allt som oftast
ej hört det förut,

Handlar det om
att det förgångna
gör sig påmind i nuet

© Christer Johansson 2017-10-07






Fri vers (Fri form) av Schackpoeten
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-07 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten