Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

542."IS TIME TO SAY DOUBLE DUB!"

Skymning i månens dalar
Gnistrande ampert "Vin"
håller "TYSTNADEN!" i handen
Egots ånga konstruerar ett kryphål
i ugglornas ögon...

i effekt av "nöje" gormar de
"IS TIME TO SAY DOUBLE DUB!"




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-07 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP