Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anorexi.


Hemlös utan dig

Finns inga bilder kvar
på mitt ihåliga jag
Längtan bränner,
jag vill inte vara kvar
Måste bort ut kämpa
de säger ät ät ät men ångesten
går inte dämpa
När ska det bli bättre,
när ska anorexiradion ta slut
Jag orkar inte mer
längtar bara ut
Varje liten kroppsdel
äger hon än, fastän flera lager
har varvats runt om dem
Men min hjärna ska va min,
en liten önskedröm
Vill inte släppa taget,
vill inte ge up än
Det går bli frisk det går bli fri
men jag längtar bara hem.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-07 14:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ingen ska ge upp livet
2018-07-11

  Fulbergarn
känner igen det du skriver
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver