Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är aldrig där

Jag häver ur mig mina nerver
låter dem kräla fritt omkring oss
alla dessa dagar då jag inte visste
de finns kvar i våra rörelser

Problemet med mig
är att jag varje dag
varje stund
undrar varför jag gör
det jag gör

Jag vill sitta med en penna
i min hand
och försöka förstå
vad jag skriver

Jag är aldrig där
jag är alltid någon annanstans
du bor i mitt blod




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-07 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP