Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eufori...


Varghonan II


Samtalade med Varghonan - vilken stor glädje.
Ingen flytt förestående - stannar kvar i hägnet.
Livet har återvänt!




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-10-07 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje