Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag då? Jag bara skrattar!


FIENDENS BARN ÄR PROVOCERADE

djävulens barn är provocerade

det visar att jag träffat rätt

fiendens yngel är frustrerade

och visar det på samma sätt

som man har gjort sedan jag började

inget nytt under solen där

djävulens barn är provocerade

så lättantändlig satan är!

 

LARZ GUSTAFSSON  171007




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2017-10-07 17:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han var Lucifer (Ljusbäraren). Nu är han Satan (motståndaren).
Tack för din kommentar!

2017-10-08

    ej medlem längre
Satan är ju eldfängd bosatt som han är Lucifer!
2017-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Det är du som bråkar.
2017-10-07

  Night Soul Woman
Hehe Larz orkar du bråka?
2017-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Jag skrattar åt Satan, deras far och hans fåfängliga försök att genom sina kanaler här på poeter.se - hans barn - provocera mig. Jag läser överhuvudtaget inte deras "djävulsfradga" (som Di Leva uttryckte sig en gång).

Känner du Jesus?
Han känner dig.

Tydligen blev du själv provocerad. Vad kan vi utläsa av din reaktion...?
2017-10-07

  Night Soul Woman
Vem blir man då? Jesus om jag minns rätt skulle inte få näring från sådana situationer Det är som att skratta åt de besatta ....
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP