Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbrukad är vår natt

 

Du lägger dina steg

där min vandring känns

jag bryter ingen väg

jag korsar ingen gräns.

 

Jag stoppar inte tiden

jag hinner inte ifatt

min känsla är förliden

förbrukad är vår natt.

 

 




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2017-10-07 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP