Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anorexi.


Och du tror mig

insekterna kryper
men kanske är det så det ska va
i mitt kärlträd
fastän det aldrig borde
tillåtas,
få lov att förbli
en sån smärta, svärta
som med sex ben i
tusental pulserar runt
svärmar av
sjukdom cirkulerar
kryper krälar
inuti medan jag ler,
alltid ler, fastän jag växer
de växer sjukdomen växer
och tar över mig
du fäster blicken vid
mina läppar och
missar att mina ögon
blivit svarta.




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 284 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-07 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver