Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sEtt

 

 

 

som sånger svunna

drivande i vind

En älvs  färden

 

Jag har kropp mot jord

Andetag ut mot

Och modet

 

Tonsatt

 

 

Som andetaget

Mot din

 

Hals.

 

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-07 22:03



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint
2017-10-09

  aol
Underbart skaldat, så berörande kändes så från hjärtat.
2017-10-08

    ej medlem längre
underbar text
så fin
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP