Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gårdagens Fragment

 

 

 

jag minns det som igår
det var vi mot världen
även om det var
en evighet sen

grabbarna grus
i vått och torrt
vi höll alltid ihop
även när vi föll isär

men tiden är en jävel
den nöter sönder
får oss att glömma
ungdomens löften

idag är vi främlingar
vi känner inte varandra
även om vi var dom
som kände till allt

vi är inte längre
unga och odödliga
vi är äldre och trötta
utan varandra

men jag minns
tiden tillsammans
och jag glömmer aldrig
hur vi lovade varandra
att vi skulle äga världen

vi skulle alltid hålla ihop
bästa vänner föralltid
men livet ville annat
idag är vi fragment
av det vi sa
det vi önskade

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-07 22:44



Bookmark and Share


  wildrose
Fin text, jag och många andra känner nig igen oss.
2017-10-09

  Yttes
Väldigt bra text, jag känner verkligen igen mig, och jag tycker du formulerar det så snyggt!
2017-10-08

    GG
Trots att barndomslöften ofta är förgängliga, kan de bli fina minnen att se tillbaka på.

Vacker nostalgisk text av enkelt språk, men med ett känslosamt djup.
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP