Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM ÄR VIS VINNER HJÄRTAN

den som är vis vinner hjärtan

spåren förbliver i svärtan

kunskapens träd, gamle adam

radband och trångbröstad ankdamm

sprutar du eter i rutan

står du i skamvrån sen, utan

vetekornslagen får gälla

låt andra gnälla och skälla

 

 

LARZ GUSTAFSSON  171008

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-10-08 08:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bra skrivet larz
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP