Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGOT GÅR FÖRLORAT

 

Höst är min tid

i livet

 

går i slitna skor

av saknad

 

knutna skosnören

av längtan

 

på ytan effektiv

som alltid

 

städar, saftar, syltar,

lagar mat, är barnvakt

 

tänker på andra

inte på mig

 

men är inget offer

jag har gjort val

 

något går förlorat

varje dag

 

utan dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-08 17:28



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Din fina dikt griper tag...!
2017-10-09

  dansamedvargar
Du berör ömsint..
Tack
2017-10-09

    ej medlem längre
Självinsikt skapar inre styrka....
2017-10-09

  ULJO
Så fint med sorgsna kanter
2017-10-09

    ej medlem längre
Så otroligt vackert..
2017-10-08

  Valter Örn VIP
Poetiskt målande och fint diktat.
2017-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Trots att valet är gjort känner man saknaden...berörande ord...
2017-10-08

  M.Eta
Kunde varit bättre men ändå inte? Text med eftertanke.
2017-10-08

  DavidM VIP
Dikten känns.
2017-10-08

  Marianne Räf
Lite sorgligt, men fint..
2017-10-08

    ej medlem längre
Valet är gjort, men tydligen finns ändå tankar och känslor kring ett annat alternativ...
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP