Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har fallit på min lott att förklara verkligheten för menigheten. Stundom faller det mig in att göra just det. Beagle or eagle, det är måttet som är rågat. Sjöng inte Povel Ramel något om tvål? 'Tvåor e lulja'?


Förklarade ord 2017 10 08





Fönstersmyg.
-
På lätta ben går den som jag gillar allra mest.
Ibland känns hunden igen på håren, katten på smyget och hästen på gnägget. Mannen på skägget, kvinnan på håret och barnet på tårna.
Gillrar, gillrar, gillrar allra mest.

'Uppkrupen i fönstersmygen satt hon
då hon ville vara själv.
Med sig och sina tankar, känslor.'

Citat ur boken
'Och så gick hon sig vidare ut i livet'
Av Inga-Lill P. D. Olson.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 429 gånger
Publicerad 2017-12-16 20:03



Bookmark and Share


  Nanna X
Jo rågen är sannerligen måttad.
2017-12-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP