Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del borde äta mindre


Råder matbrist?

"År 2014 var 2,1 miljarder människor överviktiga, mot 850 miljoner undernärda.

Halva mänskligheten förväntas vara överviktig 2030.

Omkring 1 miljon människor dog av svält och undernäring 2010, medan 3 miljoner dog av fetma."

(Källa. Harari:Homo Deus, 2017)

Vad göra?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av boen
Läst 341 gånger
Publicerad 2017-10-08 11:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fördela resurserna rättvist. Det är absurt att anklaga de överviktiga för svälten.
Det är en fördelningsfråga av helt annat slag. Vad det handlar om är VÅR exploatering av den tredje världen.
Det finns ett nazistiskt hat mot alla överviktiga.
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

boen
boen