Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag vet

Jag vet att du gillar när jag smeker dig från fingertopparna, uppför armen, nedför ryggen
jag ser från sidan hur du blundar så fort jag nuddar dig
men jag vet inte vad du gillar att göra när du har slutat jobba
om du är den som är trött eller om du är den som vill hålla igång

jag vet att du gillar att ta stryptag på mig när du knullar mig bakifrån
du viskar rått i mitt öra om vem jag är och vad jag gillar fast du inte känner mig
jag älskar det - just då
men efteråt blir jag ledsen över hur nära vi kommer varenda gång fast vi kanske inte kommer träffas igen

du kryper in under mitt skinn
bara för att slita bort min hud
när det enda jag vill är att du lägger dig där
som en skyddande hinna mellan mig och världen

(och jag vet, om vi möts i framtiden kommer vi låtsas som att vi inte ser varandra)




Fri vers (Fri form) av Draca
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-08 13:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Draca
Draca