Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla strimma

Stilla strimma
stanna kvar
vid livets vägskäl
hos en var
Gläns och tindra
smäll och spraka
hjälp de små liven
att få glädjen tillbaka
Värm den frusne
tina tjälen
sätt fri den livskraft
som finns i själen
Stilla strimma
gjord av hopp
ut på färden
och lys upp en kropp




Fri vers av Höstpäls Vinterpolka
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-08 16:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
underbar skrivning.
tack
2018-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Höstpäls Vinterpolka
Höstpäls Vinterpolka