Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.dn.se/nyheter/varlden/fettklump-i-londons-avlopp-kan-bli-museiforemal/


Fett äckligt

Det som försvinner ur vår syn
när det spolas bort i avloppsrör
finns kvar där nere i dyn
utan att det dunstar och dör

Londonbornas 'jätteproppen Orvar'
består dock ej av bruna korvar
Nej den är hård och vit
och och stinker av oupplöslig skit
som stelnat fett, blöjor och bomull
- av såna saker är jätteproppen full

I kloaken sitter den fast fett hårt
så att få bort den blir fett svårt
Men sedan kan den bli museiföremål
och om tidens oförnuft bära vittnesmål

 




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-08 18:30



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Liiite spännande ändå......hihihi...tänk va allt den korven kan innehålla
2021-04-11

  Valter Örn VIP
Det håller på att ske ett uppvaknande nu i Europas storstäder. Det går inte att förorena hur mycket som helst. Idag sa dom på tv att Paris håller på att förbjuda bensindrivna bilar succesivt.
2017-10-12

  Njord
Blä
2017-10-09

  Björn Nilsson VIP
Kort sagt: "Urrk"
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP