Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En variant på tidigare publicerad text.


Av hjärtats kraft

 

Måla mig i vänliga färger

rama in mig i mjukhet

häng mig med kärlek

av hjärtats kraft.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2017-10-08 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP