Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE SOM SKUGGOR

Vi ska inte mötas
som skuggor
min  vän

Vi ska mötas 
som ljus för varandra

Inget annat ljus
kan vara så bekant
som det ljus i vilket 
vi då landar

Vi minns kärleksstunder
Vi minns kyssar och smek
Vi minns vackra ord
Vi minns allvar och lek

Nej,
inte möts vi
som skuggor min vän
Vi möts som ljus
när vi möts igen

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-08 19:30



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Gillar din text mycket!! Berörande!
2017-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...något att se fram emot...
2017-10-09

  aol
Kram så fint skaldat,
2017-10-09

  ULJO
Riktigt bra. Berörs
2017-10-09

  Marianne Räf
Fin tanke, du för fram här !
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP