Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det trygga Sverige

 

 

I mörkrets gömmer sig 

fönuftets röst

där dödas mänskligheten 

en efter en.

 

I Rosenbad och riksdag 

gömmer de sig för verkligheten.

 

Allt medan den rädda allmänheten 

räds i sin sköra trygghet!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-08 22:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håller med om att det är i en skör trygghet vi lever...men samtidigt måste man nog försöka släppa rädslan för vad som kan hända...
2017-10-09

  Jan Widströmer VIP
Nja, väl pessimistiskt ödesmättat för att stämma med min verklighetssyn, men en tankeställare ändå.
2017-10-09

  aol
Bra skaldat om en krass verklighet.
2017-10-08

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Du tittade också på Agenda@
2017-10-08

    Lars Gullberg
Va
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP