Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU FÅR DET PASSERA

nu får det passera

nu ska jag filtrera

för stunden på jorden är kort

etcetera

 

LARZ GUSTAFSSON 9/10 2017




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2017-10-09 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP