Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto på Sandöbron


GRYNINGEN GER MIG MIN DAG

 

gryningen väcker morgonen

ger mig min dag att ta hand om

ödmjukt vill jag tacka vänligt

berätta för den att den alltid är

önskad älskad och väl mottagen

 

gryning tack för morgonen

natt tack för gryningen

dag tack för natten

ni ger mig liv

bjuder liv

skapar

liv

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-09 13:22



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Ja det är verkligen en gåva att få vakna till en ny morgon
2017-10-09

  ULJO
Fin hyllning till gryningen och att vi får känna tacksamhet för den gåvan, att vi får vakna till en ny morgon.
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP