Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Önskan om att plocka ned en måne på blanka dagen kan förverkligas med ett sidospår till Riga


Sidospår

 

något petar mig

mot mitten av

mig själv

sidan spår

vem

får

nobelpris

i ekonomi

det gick

inte mig

förbi

det föll inte

i sidospåret

det ger

spår

i sidan

att 

talla på

grisen

det är

devisen

spara bara

så ska det vara

han kan förklara

varför det så vara

att sidospår

spårar dina

urspårningar

bespårar dig

...

 

 

 




Övriga genrer av Solstrale VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-09 14:08



Bookmark and Share


  ULJO
Tänk om kunde plocka ner månen. Tanken är ju spännande. Vad skulle vi då kunna förverkliga.
2017-10-09

    ej medlem längre
Får jag säga mogen rap när den är som bäst.
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP