Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havets vingar lyfter

 

Jag känner

havets vingar lyfta

och stänka lust

till dina stränder

 

jag hör ekon

från dig

under lövverkets

troende sal

 

jag anar dina

läppars darrning

i rosens

flyktiga väsen

 

och jag vet att

ännu finns tid

för fägring

 

i det ensliga husets

anletsdrag




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-10-09 14:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin
2017-11-04

    ej medlem längre
Så vackert och så mycket känsla det bor i din fina text..
2017-10-12

  Alysse VIP
Ljuvligt vacker kärlekspoesi!

2017-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Mmm...än finns tid...mycket fint...
2017-10-09

  aol
Bara så berörande vackert skaldat,
2017-10-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart vackra metaforer i kärlekens och havets namn.
2017-10-09

  Maj-Lis VIP
Mycket vackert
2017-10-09

  Bo Himmelsbåge
Härligt skaldat om hur vingarna lyfter
på lusten hav
och landar på längtans stränder
nära din glömda katedral
där allt en gång togs och gav...

men är finns det tid för lust
och fägring stor...

2017-10-09

    ej medlem längre
Berörande vacker poesi.
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP