Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


MIN DAG HAR VARIT

 

en underbar dag

med fantastiska

möten i varat

med mig och dig

 

liksom en frihet att bara

finnas till utan förbehåll

inga krav inga måsten alls

 

en fri vilja att utföra 

med lätthet allt bestyr

trots värk och yrsel

 

regnet välsignar mig

det klarnar i sinnet

mörkret ger helt vika

 

stunden blir evigt lång

minuter räcker till stordåd

sekunder blir bryggor

 

hjärtat fylls med lustighet

glädjen i barn barnbarn och

pojkvän som är underbar

 

sådana dagar går i säng

de stiger upp om morgonen

bevisar sin existens rent av

 

som en klenod en uppenbarelse

kanske ibland tappas bort och går

förlorad mellan golvspringorna

 

sedan uppstår de nyfiket

överraskar leker tittut med

alla sinnen som sjusovit

 

utbildar mig genom egot

ställer tempot efter kraft 

tillgång och efterfrågan

 

en ny dag som fylldes med

allt livgivande och friskt

så minns jag sen alla dagar

dem jag fått ur en enda en

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-09 19:52



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Födelsens dag ur denna enda dag fick jag allt!
2023-11-30

  ULJO
Gillar denna text, andas hopp
2017-10-10

  Fem hjärtan VIP
En fin text fylld av hopp och tillförsikt!
2017-10-09

    ej medlem längre
fin sirlig text, plus målningen som är sådär färgmässigt rätt som en målning ska vara, färgerna lever...
2017-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP