Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i


plockepinn

kroki snabbskiss krisskross av linjer
ramar in dig leverne
din hand håller vajern
ser att fingrarna når utanför men
det går bra klämmer inte in

vill inte ens fixera stängerna lödfri lödig

om du släpper taget faller de du är fri

jag vill inte
mer ha

än det en av flera tänkbara ramar och imaginär




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-13 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly