Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

filmen om Kim Wall



Jag blir äcklad av filmen. Om Kim Wall. Mamman snackar engelska....varför det....det är jätte-onaturligt.....hon har tankarna nån annanstans...inte på sin döda dotter....utan på VÄRLDEN.....pengar....berömmelse.....total koncentration på att tala grammatiskt rätt engelska !

Pappan ser inte heller kärleksfull ut....båda ser skröpliga och supiga ut....varför blev Kim så orolig att hon måste fara runt kors och tvärs över jorden för att trivas ?

De säger att "det fanns inga moln på hennes himmel".....va fan visste de om det......varför trodde de att de KÄNNER sin dotter när hon aldrig var hemma och berättade annat än om sina resor ??

Med tanke på hennes relativa blåögdhet och orädda kast in i alla slags äventyr kan man tänka sig att hon längtade ihjäl efter kärlek och att komma bort från nåt statiskt och trist i barndomen/uppväxten.

"Inga moln på himlen".

Jojo ! Om man inte vill se dem ja !

Det omedvetna är alltid självt överraskad över att det inte syns fast det lägger upp sig under lupp framför oss.

( Men herregud, hon far ju illa, varför har hon ingen man vid sin sida ! )




Prosa av Gunnar Hilén VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2017-10-10 08:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP