Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid och rum

Vi existerar inte i samma rum
men jag anar din skugga
kanske kan jag skriva dig tillbaka

Jag går på jakt längs regniga gator
ett gammelmansträd rör sig sakta i vinden
vemodet vilar på mina axlar
en vacker tyngd som lyfter långsamt
livet ligger alltid ett steg före nuet

Vi är som vatten
strida strömmar
av gott och ont




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-10 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP