Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söndagens politikerdebatt


I SANDLÅDAN

 

Sandlådans kung

hojtar, jag är bäst

jag vet mest

 

jag vill inte ha

mindre månadspeng!

 

men vi ska inte

sänka månadspengen!

 

mantran som upprepas

och upprepas och upprepas

 

alla kastar skit på varandra

sandlådenivå råder

 

gossen i det gröna

saknar hyfs

avbryter ständigt andra

 

vill ha uppmärksamhet

för han är minst

 

den vänsterhänte gossen

slår hammaren i huvudet

på gossen Ruda

 

utsedd till mobbningsoffer

vi vill inte leka med dig

 

duktiga flickor leker bäst

med vattenkammad liten gosse

 

en tyslåten gosse är strateg

han har inte valt vänner än

 




Övriga genrer (Satir) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-10 17:43



Bookmark and Share


  Kristin Oladatter
Lockar till många skratt!
2017-10-13

  Valter Örn VIP
Men det här är bara toppen på Sandlådan. Själv retar jag mig mycket på nivån i SR och SVT. Jag kan inte med Tengby, Ljung; Lantz, Nordegren & Epstein; Spanarna. Det enda som är bra är Gomorron världen. Lika illa tycker jag om programmakarna i SVT.
Det är ju så att man har outsourcat till programmakare. Det är enklast så. Men det släpper inte fram några nya fräsch förmågor.
2017-10-12

    ej medlem längre
Sandlådenivå på hög? nivå. Underhållande läsning!
2017-10-11

  M.Eta
Väldigt träffsäker beskrivning på våra politiker som fortfarande är kvar på dagis!
2017-10-10

  ULJO
Håller med Zavanna
2017-10-10

    ej medlem längre
Låter som en arbetsdag i sveriges regering....
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP