Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förefintligheten



huden
mitt slut
huden
din början

allt däremellan vår illusion
om vår samhörighet

för helvete !
jag vill in i dig

vi blev utkastade i varat

det värsta skedde genast

jag minns




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-10-10 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP