Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAKNADEN

SAKNADEN


Att man kan sakna någon så mycket att man blir sjuk
Tegelstenarna är lösa, försöker att laga dem med murbruk
Men de faller ifrån hur man än försöker att göra
Det är ju så att man kan inte på något sätt nu kan, vidröra

Avsaknaden av kärlek är nog bland det värsta i livet
Såren i själen är upprivna och framtiden ses oskrivet
Man vill inte vända blad och se en ny morgondag
Utan det värker i kroppen och man känner sina pulsslag

Borde någon sakna den kärlek som andra kanske ha fått
Alla kan nog känna detta till och med en Bernadotte
Tänk vad viktigt det är att människor känner sig värdefull
Ibland går det snett och det blir ett liv i smutsen och en ampull

Det kan kännas hopplöst någon gång och tron får en knäck
Man borde kanske vara som Gunvald i serien Beck
Tyvärr är detta fiction och ingen verklighet, som du vet
Det värsta är människors brist på empati och dumhet



Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-10 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj