Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte


förstått

att inte förstå att man inte förstår

olösligt eller

i alla fall oförklarligt

oss emellan

vi säger så




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-15 13:21



Bookmark and Share


  Anya VIP
När insikt saknas är det svårt att mötas.
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Taly