Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR SKA BARNEN ÖGON ORKA

 

 

 

Hur ska 
barnens ögon orka 
se all ondska 
på vår jord 

Hur ska 
barnens öron orka 
höra alla 
hårda ord 

Hur ska barnen 
kunna tänka 
vackra tankar 
om vår värld 

Hur ska barnaen 
kunna skänka 
ömhet,kärlek 
ej dra svärd 

Varför 
ger vi inte
barnens ögon 
bilder de behöver 


Varför 
ger vi inte 
barnens öron 
ljud som ej bedövar 

Varför 
ger vi inte barnen 
all vår kärlek 

Utan allt de vackra 
dem berövar




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-10 14:43



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fantastiskt bra beskrivet! Det är någon jag tänker på varje dag att vad är det för värld som vi lämnar efter oss till våra barn!

2017-10-10

  ULJO
Kloka ord du förmedlar. Något för världens ledare att fundera på.
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP