Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av nyplanterat gräs från min son Daniel Forslund i Arkansas USA Nya löften från min himmelske Far.


"...livskraft , såsom spirande gräs"


Då jag knotat och klagat

över att jag inte kan gå

genom min svåra artros

kom Gud idag med detta

löftesord från Jesaja...


"Såsom en moder tröstar sin son,

så skall jag trösta eder;


Och edra hjärtan skola glädja sig,

när I fån se detta,


och benen i edra kroppar

skola få ny livskraft,


såsom spirande gräs;


och man skall förnimma

att Herrens hand är med

hans tjänare...


samt bekräftade Herren

"ett fördröjt svar är

inte ett nekande svar"


"...given kraft åt vacklande knän." Jesaja 35:3




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-10 18:31



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, samtalen med vår skapare är mycket kära att få!
2017-10-12

  Eva Helene VIP
Värmande och trösterikt!
2017-10-11

  Goraxy 89 Orion VIP
V i skall få upprättelse och ny kraft i våra händer och ben !

TACK för att du delger !
2017-10-11

    ej medlem längre
Orden ger kraft och styrka.
2017-10-11

  aol
Så trösterikt fint skrivet och så berörande,
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP