Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångesten

Vinden blåser kallt, blåser kallt på min hud.
Kallt på min hud, kallt som fan på min hud.
Hur fan kan den blåsa kallt på min hud?
Jag har ju en tjock jacka och halsduk.

Jag antar att mitt hjärta blåser ut, blåser ut kyla mot min hud.
Rör den inte, rör inte min jävla hud, du kommer inte att stå ut.
Ryck bort din hand innan du hunnit värma mig alls.
Om du inte drar tillräckligt snabbt kanske du snart sitter fast.

Nedfryst i min famn.





Fri vers av knilsson
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-10 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

knilsson