Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så var det dax igen


så var det dax igen

så var det dax igen

så var det tax igen

så var det ax igen

så var det max i yen

och nipponrosorna står prunkande likt japanska körsbärsträd

så var det strax - och sen?

och nipponrosorna står prunkande likt japanska körsbärsträd

så var det max i yen

så var det ax igen

så var det tax igen

så var det dax igen

igen    

        igen

                 igen

och politiken polariseras

och polerna smälter

och det är pålandsvind i polen

och fan går på torra land

spelhajen med trumpen min

trumfen i rockärmen

rocketmän som spelar bluffpoker

knölpoker knölpåkar

neanderthalarna har talat

pucklar på varandra som kameler

 

så var det dax igen

så var det dax igen

så var det dax igen

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-10 18:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Just japanska körsbärsträd. Visst blommar de. Ungefär som asfalten. Men bär de frukt? Körsbärsträden? Det går väl inte att se några körsbär på dem? Rasande rolig text. Får en att känna.
2017-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP