Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem av oss kommer gå först

beter oss som vi var tolv
ligger och ser varandra i ögonen i timmar på ditt golv

jag var påväg till honom men jag vände för du skrev att du ville träffa mig
har väl övat mycket på att hitta på ursäkter
flyger fram igenom stan
han stoppar i sin laddare i min telefon för den har lågt batteri
ni alla har två täcken
för jag är så kall

men dom är aldrig lika bra som jag målar upp dom till att va
någon springer förbi mitt jobb när jag inte längre svarar på sms
men vågar inte gå fram

berättar något för dig som hände mig idag
bara för att veta om du vill lyssna
testar dig för att se hur långt tid det kommer ta innan du tröttnar på mig

och jag kommer dö ung endå
jag har mycket som jag måste hinna med på 5 år




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-10 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans