Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


Sanja

”Ge fan i min man!” Orden träffade inte så hårt som avsändaren säkerligen önskat. Vem av dem undrade hon lätt medan hon hyfsade mohjiton i hotellbaren och reste sig och började gå mot hissen.

*

Med säker hand och naglarna i schack rullade hon upp strumpbyxorna över sina vinterbleka ben. Han betraktade konststycket på sängkanten från stolen i andra änden av rummet. Stunden var varken laddad eller likgiltig. Balansen de höll kunde liknas vid en lindansares grace på hög höjd utan skyddsnät. Ett förrädiskt lugn.

Det var egentligen ingen överenskommelse, men de hade med tiden utvecklat en rutin, han gick alltid först och hon behöll rummet över natten och checkade ut på morgonen efter en kopp svart kaffe och en croissant i hotellfoajén.

Mellan munnarna kaffe bläddrade hon igenom sina meddelanden. Sökte på numret från den bedragna kvinnan. Sanja, egentligen ville hon inte ha ett namn på henne, men det korthuggna i meddelandet och det faktum att hon bara skickat det enda meddelande och inte en harang av ord som Sanja med säkerhet hade i sina tankar, gjorde henne lite nyfiken.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-10 22:30



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Snygga koncisa scener.
2017-10-12

  Gunnar Hilén VIP
tanken på en annan finns hos alla....få erkänner den...föredrar det vackra och lugna...det finns inte
2017-10-12

    ej medlem längre
Realism ut i fingerspetsarna från ett hotell. :)
2017-10-11

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Dessa tjäderspel som man ibland ofrivilligt blir vittne till i sin bekantskapskrets - smusslandet, svartsjuka uppträden, hemligheterna (Säg nu inget åt pappa om det som hände här - Nu skall du få en bakelse) :)
Ett skiljsmässobarn som kastades hit och dit vet hur det känns !
-
Bra skildrat, åskådligt som ett miniatyrskådespel !!!
2017-10-11

    ej medlem längre
Den här texten får mig att fundera över det som kan komma över kulturelitens läppar: Det är svårt att skriva om 'sex'. Det är det förstås fel. Det är inte svårt. Se här så elegant. Det är bara att skriva som det är. Problemet ligger helt i annan riktning, som Du så fint summerar i 'rutin'.
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP