Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i natten

Nattens timmar lider och jag med dem
Låter tiden passera i väntan på hem
Tystnaden svider i ögonens vrår
Och maskinen i bröstet den slår och slår

Mina bokstäver hänger lösa från taket
Och minuterna går i borta-gemaket
Tankarna tumlar och snubblar till
Får fäste i en mardröms revy
Fryser som is emot sommarens grill
Vid synen av dig och en ny

Släcka lampan, bestiga berg, samma samma
Med tystnaden tung hemma hos mamma
passerar deja vyn revy repris ett minne
förbi som rastlösa själar i mitt sinne
För släcker jag nu så kommer imorgon bestämt
Med det förflutnas flåsande, flämt flämt

Du sviker mig också dinglar bokstäverna stilla
Halsen gör ont, bröstet svider, jag mår illa
För det värsta det vore om sanningen heta;
Du blåser mig blågrön, och jag får aldrig veta




Fri vers av KEV
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-11 02:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KEV

Senast publicerade
Mitt i natten
* Se alla