Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför fönstret

Utanför fönstret
tror jag mig veta
allt är annorlunda
ändå lika

anar den tendensen
bland fåglar
i burar
människor
bakom murar

att ignorera
eller överdriva
gränsen

när ute flyttat in
och inne flyttat ut
då tror jag ingenting
då är ordförrådet slut

skriv klart
devisen:
nystart
vid regn på spisen




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-11 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren