Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget verk


SKALA MIG

 

tiden för ljusets försvinnande 

skapar tid att reflektera över ...

 

apelsinen blir vardagsfrukt

solliknande som att äta sol

 

månen påminner oss om ...

banan och drar på munnen

 

satsumas blir liten planet som ...

kretsar runt innan djupdykning

 

ingefäran uppdaterar motståndskraft

mot grumliga tankar som dräper oss

 

skalandet blir en påminnelse om alla

lager som täcker oss och skyddar oss

 

på en skala mellan ett och tio

försöker jag att skala mig uppåt 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2017-10-11 08:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
EGNA VERKET
GÖÖÖR SNYGGT!
***************
2017-10-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den här texten
borde stå som symbol
för gott liv, från 1-10
poäng, ger jag Dig:
!000000000000000!
******************
2017-10-16

  dansamedvargar
Älskar symbolik - tack!
2017-10-11

  StinaJ VIP
Underbar komposition i färg och ord.
2017-10-11

  ULJO
Dikt med mycket vitaminer
2017-10-11

  alicja lappalainen VIP
mycket kolhydrater i den fruktiga dikten
2017-10-11

    ej medlem längre
Lekfull, härlig text. :-)
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP