Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


enebär blir tequila


JUICE - FRUKTAN SOM KONCENTRERAR DIG

 

mellanmål

mellan målen

skott i krysset

 

fruktsamt

juicen

koncentrerar sig

 

fruktan

tvingar 

fokus

 

intager

energidrycken

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-10-11 09:56



Bookmark and Share


  ULJO
Mellanmål är viktigt
2017-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP